Tuoteryhmä
Call us on
+86 (532) 86851699
If you have any questions, please contact us
GO >>

Alumiiniprofiilipuhalluslaite

Alumiiniprofiilipuhalluslaite

Alumiiniprofiilipuristuskoneita käytetään yleensä alumiinituotantoon ja alumiinisen syväprosessointiteollisuuden parantamaan tuotteen laatua

Features


SHOT BLASTING MACHINE (3).jpg

SHOT BLASTING MACHINE (1).jpg

SHOT BLASTING MACHINE (4).jpg

Tuotteen Kuvaus

1. Alumiiniprofiilipuristuskoneita käytetään yleensä alumiinituotantoon ja alumiinisen syväprosessointiteollisuuden parantamaan tuotteen laatua ja pinnan korroosionkestävyyttä.

2. Mekaaninen hiekka pintakäsittely on juoksupyörän nopean pyörimisen käyttö, teräksinen karkeus tietyllä kulmalla suurnopeuksisella valulla, joka pelataan tasaisesti alumiinipinnalla, vaikutus alumiinipintaan, raapiminen yhtenäisen hienon raaka-aineen muodostamiseen hiekkapinnan käsittely. Mekaanisella hiekkapinnalla on seuraavat edut: parantaa alumiinin korroosionkestävyyttä parantaakseen alumiinisen väsymiskyvyn ja pidentää sen käyttöikää; optimoi alumiinipinnan teknologian tila; verrattuna kemialliseen käsittelymenetelmään, mikä parantaa huomattavasti tuottavuuden ja laadun hiekkakäsittelyä; vähentää hiekkapinnan käsittelyn työvoimavaltaisuutta; ympäristön pilaantumisen vähentäminen.


Hot Tags: alumiiniprofiilinen räjäytyskone, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas, uusimmat, korkealaatuiset tuotteet
Liittyvät tuotteet
E-mail to us
Tuoteryhmä
To learn more, please click into each category ...
QINGDAO KNNJOO KONEEN INC.