Tuoteryhmä
Call us on
+86 (532) 86851699
If you have any questions, please contact us
GO >>

Sisäinen Pipe Blast Machine

Sisäinen putki Blast koneen on yhdistelmä puhtaan teräksen ulkopakkauksessa seinän pesukoneessa räjäyttämällä puhdistaa ampui heittämällä sisällä puhtaalle alustalle Teräsputkien ulkopinnan niin, että

Features

Sisäinen putki Blast koneen on puhdistaa teräs ulkopakkauksessa seinän pesukoneessa räjäyttämällä puhdistaa ampui heittämällä sisällä puhtaalle alustalle siten, että pinnan oksidi eroon pois Teräsputkien ulkopinnan yhdistelmä.

Sisäinen putki Blast koneen erän hitsaus tai maalaus sen ulkopinta jatkuva puhallus hoito, perusteellisesti ruoste, laajuus ja muut saastumista on asiantuntija valmisteilla pesu alueella. Puhalluksen hoidon jälkeen joten tasainen pinnan karheus, pinnoite tarttuvuus kasvu ja parantaa pinnan laatu ja säilöntävaikutuksen. Superior siivoustulokset ohittamaan työvoimaa menetelmiä Hiekkapuhallus ja lanka harjat merkityksensä. Samaan aikaan teräs räjäytys suorituskyky lähestyy alin tuotantokustannuksia ja parantaa tuottavuutta.

Sisäinen putki Blast kone käyttää patruunasuodatin, sentrifugoidaan voidaan hionta, kiillotus pään valvotusti ja suuntaan ammuksen out ja pelletit olivat liikkeellä. Rengaskoko voidaan säätää sopivaksi eri putkien, ja helppo vaihtaa. Ja muut puhdistus- ja esikäsittely on erilainen on, että kemiallisessa reaktiossa prosessi blast aivan jalostaa ei saastuta ympäristöä. Teräksen laukaus räjäytys koneen asennus on yksinkertainen, edullinen, pieni asuintilasta, ei kuoppaan tai muut päästöjen linjat. Steel Pipe sisäinen seinän laukaus räjäytys Machine käytetään yleisesti metalli gridding, teräsputki, petroleum, Kemiallinen, sähkö energia-alaa. Se on eräänlainen Kemiallinen pesu koneita. Parhaillaan muodostaa, käsittelyä, kuljetusta ja varastointia työkappaleen, tulee aina olemaan oxide-pinnoitteella, rust, kuona, pöly, öljy ja muut pinnalla. Teräs putki laukaus räjäytys kone käyttää nopeaa blast strike leikata työkappaleen pintaan kuiva ja neste Media ja ymmärtää puhdistus tarkoitus.

Steel Pipe sisempi seinä laukaus räjäytys Machine parametrit:

Suosittelemme oikea kone työkappaleen ja teidän vaatimus.


Sisäseinän Sinkopuhdistus koneen
Parametridia puhdistus koko (mm)Puhdistus nopeus (m/min)Tarkoituksiin
QGN10050-3001-4
QGN700325-7201-2
QGN1000720-10161-4
QGN15001016-15001-4Hot Tags: sisäinen putki blast kone, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas, uusin, korkea laatu, tuotteiden
Liittyvät tuotteet
E-mail to us
Tuoteryhmä
To learn more, please click into each category ...
QINGDAO KNNJOO KONEEN INC.