Tuoteryhmä
Call us on
+86 (532) 86851699
If you have any questions, please contact us
GO >>

Yleiskustannusten Monorail Blast koneet

Yleiskustannusten Monorail Blast koneita sopii lähinnä suuren erän työkappaleiden. Rakennerahastojen-lomakkeesta yleensä voidaan jakaa Q38 sarjan tyyppi, tavallinen keskeyttäminen ketjun s sarja Q48

Features

Yleiskustannusten Monorail Blast koneita sopii lähinnä suuren erän työkappaleiden. Rakennerahastojen-lomakkeesta yleensä jaetaan Q38 sarjan tyyppi, Q48 sarja tavallinen keskeyttäminen ketjun vaiheen tyyppi, Q58 sarjan pinoaminen ketjun luokassa. Sen toimintaperiaate on jatkuvassa käytössä, laita push tyyppi työkappale keskeyttäminen ketjun keskittymisen vaihe Suorita tai käyttää kehittyneitä, ketju työkappaleen lastauksesta ja purkamisesta ja räjäytys zone tässä järjestyksessä pysäytetyiksi kiintoluvuilla suoritettavaa lastaamista ja tietotyyppi räjäytys prosessiin mukaan eri yhden pisteen nosto paino 50 ~ 2000 kg ja korkea tuottavuus luotettavan toiminnan , suuri määrä erilaisia helposti roikkuvat puhdistus, kuten moottorin lohko on hyvin sovellettavissa. Sylinterinkansi, moottorin kuori, pyydyksiä, moottoripyörä moottorin kuori, veturi koukku häntä rungon kokoaminen, telin komponentit, laitteisto työkalu shell sekä puhdistus vaikutus. Pumppu on auto, traktori, dieselmoottori, moottorin, venttiili jne ihanteellinen. Yleensä voidaan suunnitella käyttäjän tuotteen vaatimusten mukaan.

Yleiskustannusten Monorail Blast koneiden kanssa jaettu jatkuva tyyppi, tyyppi vaihe Kännykkäketju tuotteen julkaisu tyyppi. Sopii pieni valurautaa valukappaleiden, teräs, taonta ja leimaamalla blast puhdistus, soveltuu erityisesti taonta, valu puhdistus, räjäytys kone laukaus on monen lajin pieniä määriä valukappaleiden, teräksen valukappaleiden pintojen puhdistukseen, ampui räjäytys ja taonta ja teräksen vahvistavana yläpuolella Monorail Blast koneita, kuten moottorin sylinterin plus puhdistus vaikutus kuten shell moottori. Tahmea hiekan pinnalla työkappaleen, rust, oksidi skin, lika, pinta on väri, poistaa sisäinen stressiä, parantaa työkappaleen väsymiskestävyys, lisätä maali maalaus työkappaleen tarttuvuus ja viime kädessä parantaa pinnan ja sisäinen laatu. Tarkoituksena yläpuolella Monorail Blast koneet ja parantaa mekaanisten tuotteiden ja metalli korroosionkestävyys ja parantaa anti väsymys suorituskykyä terästä, pidentää käyttöikää; optimointi teräksen pinta käsitellä valtion on täysin puhdas. Jousituksen tyyppi etsausta pesukoneessa on auto, traktorit, dieselmoottori, moottorin, venttiilit ja niin edelleen teollisuuden ihanteellinen valinta.

Yleiskustannusten Monorail Blast koneet on eräänlainen yksisuuntainen ajojohtimen jatkuva Shotblast käytettävien laitteiden, se on staattinen työkappaleen lastaus ja purku, automaattinen siirto- ja paikannus, kierto työkappaleen. Kone hyväksyy tavanomaisen räjäytys kypsennysajan, Portaaton nopeuden asetuksen. Työkappaleen välittää kappale sopii runsasta, valettu teräs, valurauta ja hitsaus paloja lukuisia blast puhdistamiseen erilaisten roikkuu tyypin työkappaleen. Blast puhdistamalla voi paitsi poistaa pinta ruostetta, puhdistaa hitsaus kuonan rakenne, voi myös poistaa hitsaus stressiä, parantaa liitoksen, lisätä maali maalaus työkappaleen tarttuvuus ja viime kädessä parantaa koko pinnan työkappaleen ja sisäinen laatu. Laajalti käytetty Metallurgia, öljy, kemian, kone-ja muilla teollisuudenaloilla.

Yläpuolella Monorail Blast koneet ominaisuudet

Yksi kone on järkevä rakenne, kehittyneet suunnittelu, korkea tuotannon tehokkuutta, luotettavan toiminnan ominaisuudet.

Kaksi, Kone Oyj: N sähköinen ohjaus-ohje, valvonta portilla ammuksen ja toimitus ammuksen ja muut vian havaitsemista automaattinen hallita jotta ominaisuudet korkean tuottavuuden, hyvä luotettavuus ja Lisäasetukset automatisoinnin asteesta ja niin edelleen.

Kolmanneksi ampui räjäytys jaosto runko on valmistettu teräksestä, hitsattu teräslevy ja kirjoita rakenne on korkea lujuus ja tärise. Laukaus räjäytys jaosto häätö huimapää suojata hyväksyy ZGMn13 kilpi ja kulumista, bulletproof pilleri vastaan suorituskyky on parantunut huomattavasti, käyttöikä voi saavuttaa yli 17000 tuntia.

Neljä pölynpoistojärjestelmä hyväksyy kehittynein pulssi laji, anti - pöly keräilijä, joka täyttää vaatimukset nykyaikainen ympäristönsuojelu pölynpoisto.

Viisi korkein markkinoiden pysyvyytensä suuren määrän ammuttu, räjäytys, korkea häätö nopeus Q034z15 cantilever keskipakopumput peen muodostaa merkittävästi puhdistus tehokkuuden ja työvoiman tuottavuutta ja varmistaa puhdistus vaikutus. Ammuksen symmetrinen järjestely työnteon vaikuttaa kattavampi pehmeä ammuksen, sekä saavuttaa ihanteellinen puhdistus vaikutus ja varmistettava, että työkappaleen ei voi olla epämuodostunut. Näyttelijät ja rebound toinen luoti parantamiseksi laukausta, käyttöaste, niin että ammuksen kattavat yhtenäinen.

Kuusi, työn pala harjoittaja lastauslaiturin rakenne varmistaa, että työkappaleen ajojohtimen väliaikaisesti ilman este Ilmainen jatkuva kuljetin suurin täyttää vaatimukset ja toimintavarmuus työkappaleen.

Seitsemän erottimen vahvistaa koko verho tyyppi erotin, erottaminen vaikutus on hyvä. Erotusteho pilleri, kuonaa ja pölyä tulee 99 %.

Kahdeksan, kehittyneen kolme tasoa tiivistys suojaa, tiivistys vaikutus on hyvä.

Yhdeksän näyttely välittää askel askeleelta läpi tyyppi, käyttäjät voivat omien vaatimuksia eri mielivaltaisesti muokata räjäytys puhdistus aikaa tuottavuutta ja ravintola. Työkappaleen voidaan jatkuvasti lastaus, kaksinkertainen asemalta ammuttu räjäytys puhdistus ja purkaminen. Jotta käyttäjä voisi säästää paljon työvoimaa, fyysistä voimaa, edistää rakentamisen aikana säästää energiankulutusta.

Kymmenen koukku kävely säiliö hyväksyy kehittynyt joustava terässydän kumilevyä, nylon harjalla, kaasun valvonta rolltop kolmen luokan tiivistys ovi, hyvä tiivistys vaikutus


Hot Tags: yleiskustannusten monorail blast koneet, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas, uusin, korkea laatu, tuotteiden
Liittyvät tuotteet
E-mail to us
Tuoteryhmä
To learn more, please click into each category ...
QINGDAO KNNJOO KONEEN INC.