Tuoteryhmä
Call us on
+86 (532) 86851699
If you have any questions, please contact us
GO >>

Kevään vahvistaa koneen

Kevään vahvistaa koneen perustuu alkuperäisen laitteet itsenäisesti kehittänyt uudentyyppistä vahvistaa siivota kaikenlaisia akseli, kevät esineitä kuten erikoislaitteet käytettävät laitteet

Features

Kevään vahvistaa koneen perustuu alkuperäisen laitteet itsenäisesti kehittänyt uudentyyppistä laitteisiin, joita käytetään vahvistamaan siivota kaikenlaisia akseli, kevät esineitä kuten erityisiä laitteita. Blast puhdistusta tehostamalla ei vain poista ruoste pinnalla työkappaleen ja epäpuhtaudet kuten öljy, myös voi poistaa sisämarkkinoiden jäljellä stressiä työkappaleen ja parantaa liitoksen, tavata Almen arvo, karkea numeerinen ja kovuus, estää stressi korroosiota murtuma ja esineitä, ja lopulta saavuttaa tavoitteen, että työkappaleen pinnalla ja sisäisen laadun parantamiseksi.

Meidän keväällä vahvistaa kone:

Kevään vahvistaa kone soveltuu puhdistus pinta teräksen kevään poistaa asteikot hitsata Rankin, ja tehdä se näyttää väri, lisätä suhde pinta ja hitsin pohjasakkaa, tee se näyttää väri, lisätä niiden suhde pinta-alaa ja näin osaltaan maalaus ja pinnoite.

Kevään osalta vahvistaa kone:

Kevään vahvistaa koneen hioma tietoväline/steel laukausta metallipintaa työkappaleiden ilmanpaine voimasta. Kun räjähdysaineita, metallipinnan näkyy yhtenäinen kiilto, joka parantaa pukeutuminen laatu.

Sovelluksen kevään vahvistaa kone:

Kevään vahvistaa kone on suunniteltu keväällä suuri-, Keski- ja pienen koon.

Kevään vahvistaa kone on erityinen pinta pesukoneessa, sitä käytetään kaikenlaisia jouset ja epätyypillisissä kone, on erityinen rakenne ja manufacute teidän kevään.


Hot Tags: kevään vahvistaa laitevalmistajille, Kiina, toimittajat, tehdas, uusin, korkea laatu, tuotteiden
Liittyvät tuotteet
E-mail to us
Tuoteryhmä
To learn more, please click into each category ...
QINGDAO KNNJOO KONEEN INC.