Tuoteryhmä
Call us on
+86 (532) 86851699
If you have any questions, please contact us
GO >>

Swing sänky Blast kone

Swing Bed Blast päällä on multi kulma swing sänky, ymmärtää automaattinen, jatkuva, pölytön puhdistus. Jatkuva kautta swing sänky laukaus räjäytys pesukoneessa on automaattinen, jatkuva, dus

Features

Swing Bed Blast päällä on multi kulma swing sänky, ymmärtää automaattinen, jatkuva, pölytön puhdistus.

Jatkuva kautta swing sänky laukaus räjäytys pesukoneessa on automaattinen, jatkuva, pölytön ampui räjäyttämällä siivousvälineitä, suurta joustavuutta vastata tuotannon tarpeiden, voivat nopeasti sopeutua tuotannon tehokkuus- ja käsittely teknologian ja markkinoiden kysynnän muutoksiin. Tuotannon prosessien automatisointiin varmistaa tehokas, alhaiset käyttökustannukset ja työympäristön parantamista. Verrattuna muihin laukaus räjäytys kone ja kehittynyt luonne:

Täysin automatisoitu tuotanto jalostaa, huomattavaan tuotannon yhdenmukaisuus

Aito työkappaleen materiaali välialueilla jatkuva siirto, kompakti, pienellä alueella

Blast puhdistuksen helppo integroida automaattinen tuotantolinja, alentaa käyttökustannuksia

Lähes ei Käsikäyttö tarvitaan työympäristön parantamista ja eliminoi riskit operaattori.

QBC swing sänky sarjan Shotblast pesukoneessa:

QBC sarja swing sänky tämäntyyppisiä ampui räjäytys kone on disamatic kehittynyttä teknologiaa, tutkimukseen ja kehitykseen laukaus räjäytys kone yhdistää yrityksemme lähes kahdenkymmenen vuoden kokemus valmistus käynnistää uusi blast käytettävien laitteiden käyttöön. Lukuisia pieniä valukappaleiden, taonta hitsaus blast puhdistus voidaan puhdistaa. Kupera kovera pinta ammuksen kattavuus-> 95 % pystyy täyttämään erilaisten materiaalien ohjaushallinta. Kaksi työkappaleen kiillotus pään malleja siivota 1500 kg työkappaleen kolme kiillotus pään malleja voidaan puhdistaa 2500 kg kappaleiksi; PLC automaattinen ohjaus voidaan toteuttaa jatkuvan tuotannon työvaiheen. Ja verrattuna tuotantoon suuri vakaa teräksen perinteinen crawler laukaus räjäytys kone kallistaa ja rulla Räjäytystyöt alhaisen virhetaajuus; Päivitä uusimmat tuotteet.

Tekniset ominaisuudet QBC monikulmainen swing sänky räjäytys kone-sarjassa:

Laitteiden asentamista laitteen ylä avaamista multi kulma swing sänky, sen pituusakselinsa ympäri kuin 120 astetta keinua edestakaisin. Multi kulma-muoto varmistaa, että vakaa liikevaihto valu. Laukaus räjäytys laitetta on järjestetty yläosan valu, sen varmistamiseksi, että räjähdys virtaus häätö voi kaikki suora toiminta oli heittänyt valu. Ollessa purkaminen, monikulmainen kääntämällä bed avaamista, puhdistettu valu purkaa tärisevä huippuun automaattisesti välitetyt takaisin lastaus Sijoita hyväksyä maksu. Sarjan Shotblast pesukoneessa on seuraavia etuja:

1 swing bed rakenne, voittaa vaaka rumpu-kortti ja teräksen crawler laukaus räjäytys kone murtaa linkkiä.

2 hydraulinen, automaattinen lastaus ja purku välittää tärinää voidaan suorittaa samanaikaisesti, turvalliset ja luotettavat ja korkea tuottavuus.

3. ainutlaatuinen multi kulma bed-runko tehdä työkappaleen swing sängyssä pitää liikkuvan, eri monimutkainen rakenne mixed valu puhdistaa häätö.

4 sänky on valmistettu Mn13, joka on valmistettu ei magneettinen hankausta kestävä materiaali ja käyttöikä on 5-8 vuotta.

5. koneessa voi vain ajoittainen toiminta, se koskee aivan kaupungissa keskipitkällä ja pieni erä; uniikin rakenteen se helposti integroitu tuotanto viivalla.

6 pulse suodatin patruuna tai pussi tyyppi pölyä keräilijä, pöly päästöjen määritys on pienempi kuin kansallinen standardi.


Hot Tags: Swing bed blast, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas, uusin, korkea laatu, tuotteiden
Liittyvät tuotteet
E-mail to us
Tuoteryhmä
To learn more, please click into each category ...
QINGDAO KNNJOO KONEEN INC.